Біля Дніпра чоловік зловив гігантського товстолобика (ФОТО)

Риба заважила 37 кілограмів

В Дніпровській області, в населеному пункті Верхівцеве у водоймі місцевий любитель риболовлі витягнув величезного товстолобика, який мав вагу 37 кг. Аби його втягнути на сушу з води дніпровцеві потрібно було пів години часу. Про це повідомляє Інформатор.

Щасливий Володимир Макаренко признався, що довгенько заманював рибу малою наживкою. На цю хитрість вдалось впіймати щуку. Потім досвідчений риболов взяв іншу, більшу приманку і йому так поталанило.

Вудка у рибалки мало не поламалась. Він зробив підсік і почав справжню війну з гігантським водним жителем, який ніяк не хотів здаватись.

Після напруженої 30-хвилинної боротьби рибалка витягнув свій щасливий трофей. Гігант-товстолобик був витягнутий на берег. Довжина його 1 метр і 5 сантиметрів.

Щасливий рибалка віддав раніше виловлену щуку своїм знайомим на ставку, а сам поніс додому свій величезний гігантський трофей.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, яка риба не приносить ніякої користі організму.Лікар-дієтолог Михайло Гінзбург зазначив, що річкова риба містить компоненти, які просто життєво необхідні для роботи всього організму. Але в деяких випадках вона може нашкодити здоров'ю. Річ у тому, що така риба часто вирощується в забруднених річках, де багато продуктів життєдіяльності людей і промислового виробництва. В результаті м'ясо вбирає в себе пестициди, важкі метали та радіонукліди, тому така риба приносить більше шкоди, ніж користі здоров'ю. Зокрема, краще відмовитися від сьомги, лосося і сома, вирощеного в річках південно-східної Азії.