Головна Новини Суспільство події Без самоізоляції і тестів: коли Туреччина повноцінно відкриє кордони для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Без самоізоляції і тестів: коли Туреччина повноцінно відкриє кордони для українців

Щоб потрапити в Туреччину, українцям доведеться дотримуватися тільки карантинних вимог авіаперевізників

19 червня 2020, 08:38 comments1400
Поділіться публікацією:

Туреччина знімає карантинні обмеження для туристів з України. Вже з 1 липня українцям, які прилетять на відпочинок, не доведеться здавати тест на коронавірус в аеропорту і дотримуватися самоізоляції. Про це повідомив глава Міністерства інфраструктури Владислав Криклій.

Без самоізоляції і тестів: коли Туреччина повноцінно відкриє кордони для українців

Напередодні міністр інфраструктури зустрівся з турецьким послом Ягмуром Ахметом Гюльдере. Дипломат підтвердив — з початку липня Туреччина зніме карантинні обмеження для українців. Але поки що, прилетівши в один з турецьких аеропортів, таки доведеться здати тест на коронавірус.

Деяких обмежень українцям все ж доведеться дотримуватися і після 1 липня. Це ті правила, які розробили на час карантину для пасажирів авіакомпанії. Наприклад, вимірювання температури і обов'язковий масковий режим. Тест на коронавірус буде добровільним. Наприклад, якщо температура у туриста виявиться підвищеною.

З 1 липня рейси до Туреччини з України готові відновити відразу кілька компаній. Це Turkish Airlines, SkyUp, Pegasus Airlines, Air Azur Ukraine і Windrose.

Відзначимо, що зараз у Туреччині, як і в Україні, зростає кількість нових випадків захворювання на коронавірус. Пов'язують це з поступовим виходом з карантину і пом'якшенням обмежень. За даними Університету Джонса Хопкінса, з початку пандемії COVID-19 в Туреччині підхопили 184 тисячі людей. Майже 5 тисяч з них загинули.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, хто, на думку ВООЗ, повинен першим отримати вакцину від коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини