Головна Новини Суспільство події Автоексперт розкритикував блогера, який їхав у Теслі на задньому сидінні
commentss НОВИНИ Всі новини

Автоексперт розкритикував блогера, який їхав у Теслі на задньому сидінні

18 грудня 2020, 15:36
Поділіться публікацією:

Поліцейські зупинили українського YouTube-блогера Романа Алексенко, який сидів на задньому сидінні Tesla, його звинуватили в перевищенні швидкості. Хоча блогер наполягав на тому, що не був за кермом. Потім поліцейські звинуватити його в тому, що він ставив параметри автопілота. На це Алексенко заявив, що параметри швидкості задає Google maps, а також "автопілот не можна налаштувати більше дозволеної швидкості".

Автоексперт розкритикував блогера, який їхав у Теслі на задньому сидінні

Блогер запевняв поліцейських, що пересувався в автомобілі на задньому сидінні

Ситуація неоднозначна, хто винен відразу і не розбереш. Щоб розібратися, ми звернулися до відомого автоексперта Ігоря Філіппова.

"Я бачу водія в автомобілі, який почав рух за кермом, тобто, спочатку керував автомобілем, а через деякий час покинув водійське місце і на ходу переліз на задній пасажирський ряд, — розповів нам експерт. — Виконавши зупинку на вимогу поліції, намагався переконати співробітника в тому, що він пасажир і знаходився не за кермом, не дивлячись на те, що саме він особисто, а не автопілот припинив рух. Кілька разів переходив на "ти", що так само, підкреслює його неповагу до людини, яка представляє закон".

Крім цього, Філіппов побачив ще цілий ряд порушень, а саме: переднє скло в автомобілі затоноване більше допустимої норми, ремінь безпеки пристебнутий під час руху не за правилами, водій поставив параметри автопілоту і покинув водійське місце під час руху, що, своєю чергою, могло спровокувати небезпеку для інших учасників руху, і перебуваючи на задньому пасажирському ряду, так само не був пристебнутий і т.д.

"На місці співробітника, я б постарався отримати чітку і виразну відповідь від автора відео, відносного того, вважає він себе водієм даного авто чи ні?! Отримавши відповідь — ні, викликав би евакуатор і відправив автомобіль на штраф-майданчик до з'ясування. Отримавши відповідь — так, оформив би по всім перерахованим вище порушенням, а при вчиненні опору, затримав би й додав ще одну статтю до загального протоколу", — резюмував автоексперт.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати думки українських експертів щодо призначення нових міністрів — Сергія Шкарлета, Романа Лещенка та Юрія Вітренка.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини