Головна Новини Суспільство події Атака на виробника "Семок": держава буде змушена компенсувати збитки підприємству за незаконні дії рейдерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака на виробника "Семок": держава буде змушена компенсувати збитки підприємству за незаконні дії рейдерів

Невдала спроба заволодіння підприємством, що виробляє снеки та є лідером ринку, була зупинена апеляційним судом. Проте, за час дій рейдерів підприємство зазнало збитків, які потрібно компенсувати. Рейдери від відповідальності відмовляються, тож суму збитків змушена буде відшкодовувати держава

13 липня 2020, 16:05 comments1334
Поділіться публікацією:

На початку червня 2020 року районний суд у Сумській області вирішив накласти арешт на майно компанії, яка виробляє "Семки" та інші українські снеки й товари для дому. Майно заводу вирішили вписати у стару безнадійну справу слідчий СБУ В. Прохненко та прокурор А. Жерновий. Також працівники підприємства звинуватили нардепа Дмитра Лубінця у співпраці з рейдерами, через виступи на підтримку арешту майна заводу.

Атака на виробника "Семок": держава буде змушена компенсувати збитки підприємству за незаконні дії рейдерів

У липні 2020 року апеляційний суд скасував незаконну постанову, проте атака на підприємство привела до значних фінансових втрат. Офіційна експертиза показала, що сума фінансових збитків складає п'ять з половиною мільйонів гривень. До цієї суми оцінщики включили упущену вигоду підприємства, витрати на охорону від рейдерів та послуги адвокатів.

Правоохоронні органи розслідують дії посадових осіб за підозрою у зловживанні владою та службовому підробленні. Проте, до закінчення слідства та суду підозрюваних ніхто не примусить оплатити збитки підприємства. Відповідно, компенсувати фінансові втрати буде державний бюджет України, і кожен українець понесе збиток від незаконних дій рейдера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини