Астролог назвав головного грошового щасливчика січня за знаком Зодіаку

За словами астролога, до успіху цей знак Зодіаку призведе інтуїція

Астролог Влад Росс склав гороскоп на січень 2021 року і розповів, на який знак Зодіаку чекає успіх у фінансових справах. Про це пише "Главред".

За словами фахівця, грошовим щасливчиком цього січня буде Стрілець. До удачі всіх, хто народився під цим знаком Зодіаку, буде приводити інтуїція, а найбільший успіх чекає Стрільців в справах, які пов'язані з нерухомістю. Астролог також підкреслив, що у цього знаку Зодіаку в січні також будуть складатися справи з різними торговими операціями.

"Стрільцям в січні слід прислухатися до інтуїції, оскільки вона часто буде його рятувати і приводити до успіху", - розповів астролог.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" розповідали, який знак Зодіаку зустріне свою любов у 2021 році. За словами астролога Сьюзан Міллер, в новому році Терезів чекає реалізація і виконання будь-яких романтичних можливостей і бажань. Як стверджує Міллер, в останні три роки цей знак Зодіаку не міг похвалитися успіхами в особистому житті, проте з 2021 року ситуація зміниться - Терезів чекає період щирою і палкого кохання.

Також виданню "Коментарі" вдалося дізнатися, чого чекати українцям в році, що настав, з якими проблемами доведеться зіткнутися, і що гарного напророкували нашій країні зірки. Знаменною подією для 2021 року стало з'єднання "великого хронократора" - Сатурна і Юпітера в знаку Водолій. Так, кожні 200 років поєднання цих планет змінюють стихію, повідомляючи нам про кардинальну зміну епохи і перетворенні світу.

Портал "Коментарі" також отримав прогноз для всіх знаків Зодіаку від відомих астрологів і екстрасенса.