Головна Новини Суспільство події Аномальне літо: якою буде погода в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Аномальне літо: якою буде погода в 2021 році

Лютий буде поєднувати в собі відлиги і холод, але без опадів

18 січня 2021, 16:17 comments2304
Поділіться публікацією:

Представник гідрометеорологічного інституту Віра Балабух розповіла, що в Україні клімат поступово змінюється і стає все тепліше. Про це пише видання "Сегодня".

Аномальне літо: якою буде погода в 2021 році

Якою буде погода в 2021 році. Фото: unsplash

За словами фахівця, весь січень буде контрастним по температурі. Перша половина, як ми помітили, була теплою, зате  у другій знизилася температура і вдарили морози.

У лютому варто очікувати поєднання холоду і відлиги, опадів не буде.

З початком весни на українців чекає мороз, сніг, дощі. Потепління настане вже з другої половини березня: в Україну прийде справжня весна. Але тепла і сонечка слід чекати не раніше останніх днів квітня. Травень буде теплий, з дощами. У другій половині місяця будуть сильні вітри і похолодання.

Початок літа 2021 року жарким, але з дощами. Середина червня буде комфортною і теплою, без опадів. У липні обіцяють сильну спеку, яка буде супроводжуватися частими дощами. Справжній пік спеки очікується в середині липня. Друга половина серпня буде дощовою, в кінці місяця сильно похолодає.

Початок вересня буде дуже теплим — українці зможуть насолодитися теплою погодою. Друга половина місяця буде з частими дощами і різким похолоданням. Зате в останні дні вересня прийде бабине літо. Жовтень буде теплим, але з приходом листопада також прийде і сильний холод.

Грудень буде холодним, зате на Новий рік українці не залишаться без снігу.

Як повідомляло видання "Коментарі", коли пройдуть морози в Україні. Сильні морози в Україні триватимуть ще всього кілька днів. Після цього варто очікувати різку зміну температури. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини