Головна Новини Суспільство події Америка допоможе Україні отримати вакцину проти COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Америка допоможе Україні отримати вакцину проти COVID-19

Максим Степанов в телефонному режимі обговорив деталі співпраці США та України у сфері охорони здоров'я

18 листопада 2020, 10:25
Поділіться публікацією:

США готові допомогти Україні отримати вакцину проти коронавірусу. Про це повідомили на сторінці Міністерства охорони здоров'я України в Фейсбуці.

Америка допоможе Україні отримати вакцину проти COVID-19

Фото: pravda.com


Напередодні міністр охорони здоров’я України Максим Степанов провів телефонні перемовини з  міністром охорони здоров'я та соціальних послуг США Алексом Азаром.


Сторони обговорили світову ситуацію з пандемією. Також торкнулись питання доступу України до безпечної та ефективної вакцини проти COVID-19. Максим Степанов висловив сподівання, що Америка допоможе Україні в отриманні вакцини. Алекс Азар відповів, що отримання вакцини Україною є пріоритетом для американського уряду та пообіцяв пришвидшити підписання контрактів щодо постачання препарату від коронавірусу.


Крім того, міністр охорони здоров’я Америки наголосив, що його країна готова надати допомогу Україні в програмах боротьби з низкою інфекційних захворювань.


Сайт “Коментарі” також повідомляє, що вченим вдалося передбачити сприйнятність людини до раку. Це дослідження привело науковців до глибшого розуміння екологічних причин захворювання і розвитку раку в цілому.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини