Головна Новини Суспільство події Яку погоду чекати українцям у Новий рік: прогноз синоптика
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку погоду чекати українцям у Новий рік: прогноз синоптика

За кілька днів до новорічної ночі вірогідні морози, але після - інший прогноз погоди

6 грудня 2020, 04:45
Поділіться публікацією:

Зустрічати Новий 2021 рік українці, швидше за все, будуть без снігу. Про це свідчить прогноз погоди народного синоптика Леоніда Горбаня для "24 каналу".

Яку погоду чекати українцям у Новий рік: прогноз синоптика

Фото з відкритих джерел

За його словами, погода вдень 31 грудня і в новорічну ніч буде досить теплою. Сніг — малоймовірний, але можуть піти дощі.

При цьому, зазначив Горбань, за кілька днів до свята погода буде по-справжньому зимовою. Прогнозується, що з 19 грудня в Україні вдарять морози. Однак перед Новим роком українців очікує відлига. Хоча ще 27-29 грудня, за прогнозом синоптика, буде йти сніг. Але Горбань додав, що покрив снігу буде тонкий і довго не пролежить.

Крім того, перед Новим роком можливі рясні дощі. Прогнозується, що 30 грудня очікується до 2-4 міліметрів опадів.

Відзначимо, що напередодні Нового року середня денна температура складе від 2 до 4 градусів тепла. Але вже з початку майбутнього року, 1 січня, синоптик прогнозує невеликі нічні морози. Хоча і повідомляється, що вдень стовпчики термометрів знову піднімуться вище нуля.

За прогнозами, відлига в Україні може затриматися аж до Різдва.

Тому встигніть насолодитися справжньою зимою в грудні: у середині місяця синоптик обіцяє морозну погоду і рясні опади снігу.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", глобальне потепління не збавляє темпів. Так, вчені вже заявили, що нинішній 2020 рік стане одним із найспекотніших в історії. Всесвітня метеорологічна організація повідомила, що 2011-2020 роки будуть найтеплішим десятиліттям за всю історію спостережень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини