Головна Новини Суспільство події Який банк українці вважають найкращим: нове опитування «Коментарів»
commentss НОВИНИ Всі новини

Який банк українці вважають найкращим: нове опитування «Коментарів»

Опитування «Коментарів» визначить найбільш клієнтоорієнтовані банки в Україні

8 грудня 2020, 18:23
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua" запускають нове опитування українців "Рейтинг банків України: найбільш клієнтоорієнтований". Голосування почалося сьогодні, 8 грудня, і триватиме до 22 грудня 2020 року.

Який банк українці вважають найкращим: нове опитування «Коментарів»

Коллаж: Д. Романюк/Comments.ua

Опитування покаже, клієнтами яких банків найчастіше готові стати українці. Кожен зможе вибрати один банк із 20 представлених для голосування.

Погодьтеся, що знайти в Україні банк, де вас завжди оперативно і якісно обслужать, завдання не з легких. Якщо ж ви давно користуєтеся послугами конкретного банку, відзначаєте чуйність і сумлінність співробітників, а тим більше рекомендуєте цю фінустанову друзям і колегам, то мова йде про клієнтоорієнтованість компанії.

Грубо кажучи, клієнтоорієнтованість — інтерпретація відомого вислову "клієнт завжди правий". Оскільки в наш час клієнти не просто хочуть отримати послуги, а зробити це з максимальним комфортом. Тому люди будуть залишатися клієнтами тих банків, де до них знайшли індивідуальний підхід і обслуговують як VIP-персон.

За підсумками опитування "Коментарів" буде складено рейтинг найбільш клієнтоорієнтованих банків в Україні.

Встигніть проголосувати в опитуванні "Рейтинг банків України: найбільш клієнтоорієнтований" за той банк, який вважаєте найкращим!

Як раніше повідомлялося, портал "Коментарі" оприлюднив результати опитування українців "Гордість нації". За підсумками голосування читачів складено рейтинг найбільш відомих українців, які внесли вагомий вклад у розвиток спорту, мистецтва і політичного життя держави. Тим часом, експерти пояснили, чому лідерами рейтингу стали медик, політики і актор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини