Головна Новини Суспільство події Як виграш від «Родиннного Клубу» допоміг завершити будівництво власного будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виграш від «Родиннного Клубу» допоміг завершити будівництво власного будинку

Тепер пенсіонерка Ганна Пономарьова змогла поремонтувати дах будинку

5 листопада 2020, 13:37 comments4527
Поділіться публікацією:








Всі люблять радувати себе і близьких чи хочуть здійснити заповітну мрію. Але зробити це не так просто. Зазвичай грошей вистачає тільки на базові речі. Наблизитися до здійснення своєї мрії допоможе компанія "Родинний Клуб"! Ми заохочуємо клієнтів за покупки, влаштовуючи маркетингові акції з грошовими призами. "Родинний Клуб" працює в Україні вже кілька років, тому що хоче здійснювати мрії людей!

Як виграш від «Родиннного Клубу» допоміг завершити будівництво власного будинку

У березні доля вибрала 80-річну Анну Михайлівну Пономарьову з сонячного Закарпаття переможницею нашої квартальної акції. Це сталося в присутності незалежного журі за допомогою лототрону. Як тільки ми дізналися про перемогу жінки, відразу ж вирушили в древній Ужгород, де і живе Анна. Важливе правило "Родинного Клубу" — вручати приз переможцям і підписувати всі документи віч-на-віч.

Нам приємно бачити посмішки і щирі емоції людей. Ми цінуємо спілкування з нашими переможцями. Тому, команда "Родинного Клубу" особисто привозить всі необхідні документи, які гарантують отримання грошового призу і пам'ятний іменний сертифікат.

Після вручення головного призу "Родинний Клуб" продовжує цікавитися життям своїх переможців. Днями наш представник подзвонив Ганні з Ужгорода. Нам стало цікаво, що ж нового у жінки і як вона витратила отримані кошти. Здійснила вона свою сімейну мрію?

При зустрічі Ганна Михайлівна розповідала, що має велику родину: багато онуків і правнуків, які проживають далеко від неї. Жінка хотіла б допомогти матеріально своєї сім'ї.

"Разом з онуками ще 11 років тому затіяла будувати будинок. Постійно ця ідея відходила на другий план з глобальних проблем, пов'язаних із засобами. Будинок ми так і не добудували ... ".

У телефонній розмові пані Анна радісно повідомила, що витратила гроші на дах для будинку, яка будується вже понад десятиліття. Будинок знаходиться в мальовничому селі, де проживає її дочка разом з трьома її правнуками. Анна Михайлівна дуже любить свою сім'ю, тому вважає своїм обов'язком завершити будівництво будинку. Вона завжди мріяла залишити його в спадок близьким людям.

Також щаслива переможниця розповіла про своє дозвілля. Жінка зараз дуже любить багато читати і кожен день дізнаватися нову інформацію. Сьогодні саме читання книг є головним захопленням Ганни Михайлівни.

Як виграш від «Родиннного Клубу» допоміг завершити будівництво власного будинку - фото 2

Команда "Родинного Клубу" закликає ретельно вивчати правила і офіційні документи акцій, в яких ви берете участь. Прикро, але поруч з доброчесними компаніями є безсоромні аферисти. Використовуючи назву успішної і офіційної компанії вони обманюють людей.

Ми завжди виконуємо свої обіцянки і робимо все для того, щоб в українців не залишалося ніяких сумнівів в доброчесності "Родинного Клубу".

"Я більше довіряю" Родинному Клубу ", — коментує щаслива переможниця.

Переконатися в чесності та прозорості визначення переможців можна на офіційній сторінці "Родинного Клубу" і переглянувши відео-підтвердження.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

григорій

17 березня 2021, 01:16

явний-чесно-добросовісний-лохотрон !!!!! не ведіться на ці - екскременти і гнійні ,,викиди,,

Вадим

22 грудня 2020, 10:09

Хороший сайт

Ярослава

17 грудня 2020, 07:50

Дуже хочеться повірити в чудо,що св.Миколай у цьому році буде для мене благословенним

Анна Володимировна

11 грудня 2020, 10:08

Ета всио лохотрон люди не верите имиж клуб проштор и родини клуб я три месяца брала товар а деньги нет я буду подавать в суд за адман я так не аставлю


Новини