Головна Новини Суспільство події "Як поводитися на зоні": користувачі соцмереж про підозру Шарію (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Як поводитися на зоні": користувачі соцмереж про підозру Шарію (ФОТО)

У спробах троллінгу Шарія відзначилися навіть народні депутати

16 лютого 2021, 18:48
Поділіться публікацією:

16 лютого стало відомо, що співробітниками Служби безпеки України офіційно було оголошено підозру у державній зраді скандально відомому блогеру Анатолію Шарію. Як інформували "Коментарі" раніше, слідство ведеться відразу за двома статтями Кримінального кодексу України. Соцмережі вже бурхливо обговорюють подібне рішення СБУ, тож кореспонденти порталу вирішили поділитися першими жартами і мемами із цієї теми.

"Як поводитися на зоні": користувачі соцмереж про підозру Шарію (ФОТО)

На новину про Шарія і підозру СБУ багато хто відрегував жартами. Фото із відкритих джерел

Вельми "злободенним" вийшов тролінг Шарія від народного депутата з партії "Європейська солідарність" Олексія Гончаренка.

"У зв'язку з останніми подіями, вирішив не залишати Толіка в біді", — написав політик у особистому Telegram-каналі, прикріпивши до публікації скріншот коментаря із Facebook.

Як виявилося, нардеп Гончаренко вирішив "допомогти" Анатолію Шарію краще відчувати себе за гратами, тому зробив для нього добірку "тематичних" відео, включаючи збірник шансону від групи "Бутирка".

Вельми лаконічно на новина про вручення підозри блогеру відреагував і нардеп Володимир Омелян. На його думку, наступним, на кого може "покласти око" СБУ, цілком здатний стати керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

”Як поводитися на зоні”: користувачі соцмереж про підозру Шарію (ФОТО) - фото 2

Не обійшлося, зрозуміло, і без створення різних жартів та мемів на цю тему від звичайних користувачів Мережі. Деякі жартівники навіть приходили в коментарі до самого Анатолія Шарія, аби висловити свою думку про те, що трапилося.

”Як поводитися на зоні”: користувачі соцмереж про підозру Шарію (ФОТО) - фото 3
”Як поводитися на зоні”: користувачі соцмереж про підозру Шарію (ФОТО) - фото 4
”Як поводитися на зоні”: користувачі соцмереж про підозру Шарію (ФОТО) - фото 5
”Як поводитися на зоні”: користувачі соцмереж про підозру Шарію (ФОТО) - фото 6

Варто відзначити, що сам скандальний політик і блогер не зовсім засмучений таким розвитком подій. Незважаючи на досить агресивну поведінку в коментарях своїх критиків (з використанням нецензурної лексики, ніж, втім, давно відомий), Шарій впевнений, що крім галасу та чергових порожніх звинувачень, оголошена підозра йому нічим не загрожує. В одній із останніх публікацій блогер навіть запостив свіже відео, яке супроводжував рядками з пісні російського поп-співака Стаса Михайлова.

”Як поводитися на зоні”: користувачі соцмереж про підозру Шарію (ФОТО) - фото 7

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Ольга Шарій, дружина блогера, дала скандальне інтерв'ю іспанській радіостудії, де звинуватила "Нацкорпус" у замаху на вбивство чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сергей

16 лютого 2021, 19:15

СБУ уже стало жидовской подстилкой у зеленого говна!


Новини