Головна Новини Суспільство події Як курсуватимуть потяги під час локдауну: відповідь "Укрзалізниці"
commentss НОВИНИ Всі новини

Як курсуватимуть потяги під час локдауну: відповідь "Укрзалізниці"

В УЗ запевнили, що посилення карантину не вплине на міжміське сполучення

8 січня 2021, 10:01
Поділіться публікацією:

Як відомо, Кабінет міністрів прийняв рішення про те, що відсьогодні, з 8 січня, набувають чинності жорсткі карантинні обмеження, які діятимуть в Україні до 24 січня включно. З огляду на посилення карантину, в "Укразалізниці" розповіли, як будуть курсувати потяги в період локдауну. Про це повідомляє ТСН. 

Як курсуватимуть потяги під час локдауну: відповідь "Укрзалізниці"

Укрзалізниця - фото з відкритих джерел

В Українській залізниці пообіцяли, що жорсткість карантинних заходів не вплине на далеке та приміське сполучення. У прес-службі "Укрзалізниці" заявили, що потяги курсуватимуть без змін, однак у відомстві нагадали про важливість дотримання масочного режиму в вагонах потягів:

"Укрзалізниця забезпечить всі протиепідемічні заходи безпеки пасажирів під час подорожей. Закликаємо пасажирів дотримуватися обов'язково масочного режиму під час подорожей і користуватися антисептиком", — відзначили представники залізниці.

Нагадаємо, що в цьому році "Укрзалізницею" було призначено 17 додаткових потягів, призначених для перевезення пасажирів у період новорічних і різдвяних свят. Так, новорічну ніч у вагонах потягів провело понад п'ять тисяч українців. Найбільш популярним в цей час виявився напрямок у західні регіони країни.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що уряд України визначилося з датами посилення карантинних обмежень в Україні. Посилений карантин буде діяти з 8 по 24 січня. Як відзначають в уряді, рішення посилити карантинні заходи було прийнято з метою не допустити розгортання потужної хвилі коронавірусного захворювання, яка може наступити після новорічних, а також різдвяних свят. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини