Головна Новини Суспільство події "Як же тебе не любити, Києве мій?": Порошенко розповів про улюблені місця столиці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Як же тебе не любити, Києве мій?": Порошенко розповів про улюблені місця столиці

У день Києва нардеп Петро Порошенко розповів, яку роль зіграло проживання в столиці в його кар'єрі і особистому житті

31 травня 2020, 20:08 comments1783
Поділіться публікацією:

П'ятий президент України і лідер опозиційної фракції "Європейська солідарність" Петро Порошенко розповів, як 38 років тому приїхав до Києва, де познайомився з майбутньою дружиною Мариною і зберіг найкращі спогади про це місто. Свою коротку розповідь Порошенко написав на сторінці у Facebook у день, коли жителі столиці відзначають 1538-ю річницю з дня заснування Києва.

"Як же тебе не любити, Києве мій?": Порошенко розповів про улюблені місця столиці

Так, колишній гарант розповів, що у його пам'яті збереглися вечора, коли він з коханою гуляв всю ніч, напередодні свого відходу в армію.

"У нас з'явилися свої особливі знакові місця. Наприклад, Володимирська гірка. Для всіх Українських вона є символом тисячоліття християнства та боротьби України за автокефалію, а для нас ще й символом вірності і міцності сім'ї. Саме на Володимирській гірці ми з коханим гуляли всю ніч перед тим, як я йшов у армію. Це було в 1984-му році. Тоді нам дуже важко було розлучатися, але Марина пообіцяла мене дочекатися і дотримала слова", — написав Порошенко.

Також він зазначив, що Київ — місто, яким можна і треба пишатися, в нього неможливо не закохатися, прогулявшись всього один раз. Особисто для Порошенка саме знакові місця в столиці стали підставою для його патріотизму і вірності Україні.

"Вперше побачивши Київ, ви назавжди залишите тут частинку свого серця", — уклав політик і прикріпив до публікації зворушливе архівне відео пейзажів з тієї самої Володимирської гірки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Офісу українського гаранта Андрій Єрмак заповнив електронну декларацію і суспільство дізналося, який у нього особистий капітал.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини