Головна Новини Суспільство події Коли перестане дощити: синоптик обнадіяла українців прогнозом
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли перестане дощити: синоптик обнадіяла українців прогнозом

Стало відомо, яку погоду в Україні синоптики прогнозують на початку червня

30 травня 2020, 21:44 comments5115
Поділіться публікацією:

Вже який день в Україні не припиняються дощі. Причому, опади спостерігається в більшості регіонів країни. Але для тих, хто вже втомився від дощової погоди, є обнадійлива новина – через кілька днів в Україну прийде тепло, а погода – стане схожою на літню, червневу.

Коли перестане дощити: синоптик обнадіяла українців прогнозом

Так, як повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, завтра, 31-го травня, дощі різної інтенсивності пройдуть у більшості областей України. А тепло можна чекати, за її прогнозами, через 3-4 дні.

"Понеділок-вівторок будуть навіть холоднуватими, а вже з 3-4 червня почне прокидатися синоптична совість атмосфери — очікується відчутне потепління", — йдеться в повідомленні синоптика.

Як повідомлялося, в Українському гідрометцентрі опублікували прогноз погоди на червень 2020 року. У цьому році червень буде теплішим, ніж зазвичай, адже температура повітря прогнозується вище середніх показників. А от опади – в нормі.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що у 2020 році в Україні третина червня припадає на вихідні дні, а ще буде два затяжних вікенди завдяки святам – Трійці та Дню Конституції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини