Знівечив обличчя і розбещував: на Хмельниччині чоловік знущався над своєю дочкою

На Хмельниччині чоловік облив обличчя своєї доньки кислотою

На Хмельниччині судили чоловіка, який знущався зі своєї неповнолітньої доньки. Про це повідомляється на офіційному сайті Офісу генерального прокурора України.

Співробітники правоохоронних органів з'ясували, що підсудний розбещував доньку з 14-річного віку. Крім того, чоловік тримав дівчинку у постійній психологічній напрузі та надмірно контролював. Наприклад, він змушував дочку частіше приїжджати додому під час того, як вона перебувала на навчанні в обласному центрі.

Постраждалій на телефон надходили повідомлення із погрозами їй та членам її сім'ї. Вони містили картинки порнографічного змісту, а також зображення понівечених людей. Також порушник звинувачував дівчину в нібито непристойній поведінці.

Як стало відомо, кілька років тому такими повідомленнями чоловік змусив свою доньку посеред ночі вийти в поле, а там напав на неї та облив сірчаною кислотою. Потерпіла дізналася у нападника свого батька.

Внаслідок події дівчина була доставлена до медичного закладу зі знівеченою особою та опіками тіла. Днями підозрюваного судили.

Суд визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на вісім з половиною років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Замбії на молоду дівчину з Великобританії напав крокодил. Хижак вкусив свою жертву за ногу і намагався поцупити під воду. На допомогу постраждалій поспішили її знайомі. Вони допомогли їй відбитися від тварини. Дівчина була доставлена до медичного закладу з пораненнями стегна та гомілки. Наразі її життю нічого не загрожує.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Румунії на українських туристів напав ведмідь. Під час події двоє людей отримали поранення. Як заявила влада румунського міста Сіная, туристи отримали поранення під час того, як тікали від хижака, а не внаслідок нападу.