Втеча не вдалась: мандрівник опинився в пастці на кордоні

29-річний мешканець Івано-Франківщини намагався нелегально перетнути кордон

Прикордонники Івано-Франківщини стали свідками курйозного випадку, коли 29-річний чоловік, намагаючись нелегально перетнути кордон з Угорщиною, опинився у неприємній ситуації. Деталі розповіли у Державній прикордонній службі України.

Вночі, під час спроби незаконно перетнути кордон з Угорщиною, 29-річний мешканець Івано-Франківської області застряг у болоті каналу Чаронда. Після того, як він заблукав, чоловік вирішив звернутися по допомогу, зателефонувавши на гарячу лінію прикордонної служби. Його невдала спроба потрапити за кордон закінчилася справжнім випробуванням.

Прикордонники, отримавши сигнал про допомогу, швидко відреагували та вирушили на пошуки. Вони знайшли горе-мандрівника, доставили його до свого підрозділу і надали сухий одяг. Тепер молодий чоловік зіткнеться з наслідками своїх дій у суді.

Нагадаємо, поліція Донецької області викрила схему нелегального перетину кордону, затримавши організатора. За суму в 6-7 тисяч доларів, чоловік пропонував військовозобов’язаним покинути країну. Він обіцяв допомогти обійти пункти пропуску та переправити їх через кордон до Угорщини.

Крім того, на кордоні з Польщею зафіксовано три інциденти, що свідчать про можливі протиправні дії, пов’язані з укладанням шлюбів без реальних намірів створення сім’ї. У першому випадку 28-річний мешканець Рівненщини уклав шлюб зі своєю 40-річною тещею, яка є особою з інвалідністю I групи. Про інші два випадки – читайте за посиланням.