У справі Шеремета Кузьменко знову залишиться під вартою

Суд продовжив підозрюваної в причетності до вбивства Павла Шеремета Юлії Кузьменко запобіжний захід у вигляді утримання під вартою

Одна з підозрюваних у скоєнні вбивства журналіста Павла Шеремета кардіохірург і волонтер Юлія Кузьменко залишиться під вартою ще на місяць. Про це повідомляє прес-служба Київського апеляційного суду, куди адвокати Кузьменко подали оскарження суду першої інстанції.

"За результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 26 травня 2020 залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту - без задоволення", - повідомили в суді.

Зазначимо, Кузьменко підозрюється в підозрюється в умисному вбивстві, незаконному поводженні зі зброєю та умисному знищенні або пошкодженні майна.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що 12 грудня 2019 року правоохоронці затримали Юлію Кузьменко, Андрія Антоненко і Яну Дугарь за підозрою у вбивстві Павла Шеремета, який був підірваний в своєму автомобілі в липні 2016 року. Тоді прес-конференцію за результатами попереднього слідства, де були названі вищевказані прізвища представив особисто міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, персонально був присутній лідер української нації Володимир Зеленський.