Головна Новини Суспільство Кримінал У порту під Одесою затримані наркодилери з небаченою кількістю кокаїну
commentss НОВИНИ Всі новини

У порту під Одесою затримані наркодилери з небаченою кількістю кокаїну

Наркотична речовина у вигляді білого порошку прямувало на "чорний ринок" України з Еквадору

3 серпня 2020, 15:51 comments1074
Поділіться публікацією:

На митниці морського торгового порту "Південний" було затримано особливо велику партію кокаїну, яку поставлялася з Еквадору як контрабанду для поширення в Україні. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

У порту під Одесою затримані наркодилери з небаченою кількістю кокаїну

Так, прокурори спільно зі слідчими СБУ в Одеській області під час супроводу оперативних співробітників і працівників Південного регіонального управління ДПС України попередили збут і розповсюдження на території України значної кількості кокаїну.

Правоохоронці виявили в морському торговельному порту "Південний" прихований від митного контролю наркотичний засіб, контрабандно переміщений в Україну з Еквадору, в особливо великому розмірі — майже 60 кг кокаїну. Вартість партії  на "чорному ринку" склала б понад 200 млн гривень.

Проводяться відповідні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до злочину, притягнення їх до кримінальної відповідальності та запобігання вчиненню нових злочинів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що торік в Колумбії була перехоплена найбільша в історії наркозбуту партія кокаїну, яка переправлялася на підводному човні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини