Головна Новини Суспільство Кримінал У Київській області затримали "злодія в законі" Магало
commentss НОВИНИ Всі новини

У Київській області затримали "злодія в законі" Магало

46-річного уродженця Грузії помістили в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства

2 листопада 2020, 12:37 comments1297
Поділіться публікацією:

Правоохоронці столичного регіону затримали кримінального авторитета. Так, 46-річний уродженець Грузії отримав відмову на отримання громадянства України ще в липні. Розуміючи, що законних підстав перебувати на території країни у нього немає і він може бути примусово виселений, вживав всіх можливих заходів конспірації, щоб не потрапити в поле зору поліцейських. Про це повідомила прес-служба Нацполіціі.

У Київській області затримали "злодія в законі" Магало

Згідно з інформацією, "злодій" вже має за плечима кримінальний досвід. Його і його подільника судили за вчинення на території Київщини збройного нападу на родину підприємця, під час якого вони силою відібрали 150 тис.  доларів США.

Співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції встановили тимчасове місце перебування "злодія в законі" і провели операцію з затримання.

У суботу, 31 жовтня, "злодія в законі" на прізвисько "Магало" правоохоронці затримали в заміському будинку Київської області. Наразі вирішується питання про примусове видворення його з України.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Миколаєві було скоєно напад на кримінального авторитета "Мультика".

У поліції не виключають, що в "Мультика" могли стріляти з помсти або у зв'язку з перерозподілом кримінальних сфер впливу в регіоні. Крім того, його могли "замовити" через бізнес, неповернених боргів або на ґрунті неприязних відносин. Поки в поліції відпрацьовують всі ці версії, жодна з яких не є основною. За замах на умисне вбивство винним загрожує до 15 років в'язниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини