У Харківській області уродженець Росії побив та зґвалтував жінку: подробиці

Суд визнав підозрюваного у зґвалтуванні винним та призначив покарання

У Харківській області суд виніс вирок зловмиснику, який скоїв зґвалтування жінки. Про це пише видання Depo, посилаючись на реєстр судових рішень.

Співробітники правоохоронних органів встановили, що влітку минулого року у місті Краснограді (Харківська область) правопорушник напав на жінку. Він схопив її за шию, завдав кілька ударів у область голови, а потім розділ і зґвалтував.

Медики діагностували у потерпілої закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку, перелом носа, численні садна і синці.

Підозрюваним виявився раніше засуджений уродженець Російської Федерації. Видання повідомляє, що на рахунку чоловіка 1994 року народження десять судимостей.

Зґвалтування було скоєно під час випробувального терміну.

На суді обвинувачений заявив, що перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння, і тому не пам'ятає всіх обставин інциденту.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк чотири роки. Крім того, суд приєднав частково невідбуту частину за попереднім вироком і остаточно призначив покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Польщі сталося ДТП за участю українського рейсового автобуса. Правоохоронці з'ясували, що водій транспортного засобу заснув за кермом. Під час аварії автобус перекинувся на бік. Зазначається, що через невелику швидкість руху внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Тривога США не є безпідставною - Росія може використати як привід для нового вторгнення в Україну сфабриковане відео з нібито нападом "українських військових" на російську територію або російськомовних жителів Донбасу.

Читайте також, що Канцлер Німеччини стрімко втрачає підтримку серед населення. Чому людей не влаштовує позиція Шольца?