Головна Новини Суспільство Кримінал Суд відправив Максима Кривоша в СІЗО
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд відправив Максима Кривоша в СІЗО

Перш ніж почути вердикт судді, Максим Поганий прокоментував ролик президента Зеленського

23 липня 2020, 16:50 comments1344
Поділіться публікацією:

Луцький міськрайонний суд Волинської області призначив Максиму Кривошу 60 днів утримання в слідчому ізоляторі, поки прокуратура буде збирати матеріали за його обвинуваченням у терористичному акті, коли Кривош захопив автобус з двома десятками пасажирів. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна" з залу суду.

Суд відправив Максима Кривоша в СІЗО

Наголошується, що судова постанова не передбачає з боку підсудного внесення застави.

Сам Кривош в очікуванні своєї долі в залі засідання висловив своє ставлення до відеоролика, який зробив український гарант Володимир Зеленський у відповідь на його вимоги.

Так, на зауваження журналістів, що президент стер своє звернення відразу після того, як всі заручники були звільнені, а сам Кривош затриманий, останній відповів підкреслено зневажливо.

"Хороший фільм. Дарма стер. Йому б підняло рейтинг. Хороший фільм, але подивіться до кінця. Його важко до кінця додивитися. Правда, вона важка", — резюмував луцький терорист.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в мережі з'явилися кадри з місця затримання Максима Поганого, які викривають цей терористичний акт в якості постановочного перфомансу.

Згідно запису, до Кривошу через 1,5-2 хвилини підійшли двоє поліцейських з наручниками і медик. Його відвели в сторону і вивели всіх заручників. І вже після цього бачимо ефектне затримання: під'їжджає БТР, відбувається вибух світлошумової гранати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини