Головна Новини Суспільство Кримінал Справа Шеремета: суд залишив під вартою Андрія Антоненко
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Шеремета: суд залишив під вартою Андрія Антоненко

Наступне засідання відбудеться через 10 днів, 8 жовтня

28 вересня 2020, 21:28
Поділіться публікацією:

Столичний суд Шевченківського району відмовився змінити запобіжний захід з утримання під вартою на особисті зобов'язання, головному підозрюваному у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрію Антоненко. Про це повідомляє журналіст видання "Радіо Свобода" Мар'ян Кушнір.

Справа Шеремета: суд залишив під вартою Андрія Антоненко

Джерело: tk.media

Чергове засідання суду у "справі Шеремета" відбулося сьогодні, 28 вересня. Наступного разу судовий розгляд про вбивство медійника відбудеться 8 жовтня.

"Перед цим суд постановив відмовити в задоволенні клопотання захисників Антоненко в зміні йому запобіжного заходу", — повідомив в Twitter Мар'ян Кушнір.

Також відомо, що представник прокуратури під час сьогоднішнього засідання суду зачитав скорочений варіант обвинувального вироку, крім того, було визначено суддівський склад.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що 9 вересня, шляхом жеребкування були визначені три основних присяжних у справі про вбивство російського медійника Павла Шеремета, а також два запасних присяжних, які у разі потреби, замінять основний склад. Двох кандидатів відвели від слухання справи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини