Схопив за руку і потяг від друзів: на Донеччині чоловік зґвалтував 11-річну дівчинку

У Краматорську чоловікові загрожує 15 років ув'язнення за зґвалтування неповнолітньої

На Донеччині чоловік скоїв зґвалтування малолітньої дівчинки. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Донецької області.

Як стало відомо, інцидент стався у місті Краматорськ. Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що два місяці тому 46-річний місцевий житель зателефонував знайомій йому 11-річній дівчинці і запропонував зустрітися.

На зустріч вона прийшла в компанії трьох однолітків (двох дівчаток та хлопчика). Злочинець відвів своїх жертв у безлюдне місце, а згодом, погрожуючи фізичною розправою, запропонував 11-річній потерпілій вступити з ним у статевий зв'язок.

Коли дівчинка відмовилася, зловмисник схопив її за руку та потяг за собою. Далі, скориставшись безпорадним станом своєї жертви, чоловік здійснив зґвалтування не природним способом.

Друзі постраждалої розповіли про те, що сталося своїм батькам, а ті звернулися за допомогою до правоохоронних органів. Правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного.

Наразі чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Аргентині поліціянти посеред вулиці застрелили неповнолітнього футболіста. За словами правоохоронців, юнак знаходився в автомобілі, який протаранив службовий транспортний засіб. Поліційні намагалися зупинити машину, а потім відкрили по ній вогонь.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що на території військово бази в Канаді пролунав потужний вибух. Внаслідок пригоди постраждали щонайменше десять осіб.