Приїжджав у гості до племінниць: на Донеччині чоловік знущався з малолітніх дівчаток

Суд ухвалив вирок жителю Маріуполя, який розбещував малолітніх

На Донеччині судили чоловіка, який розбещував малолітніх дівчаток. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Донецької області.

Правоохоронці встановили, що влітку 2017 року протягом кількох місяців 46-річний місцевий житель розбещував неповнолітніх. Свої злочини чоловік скоїв під час візитів до своїх малолітніх племінниць, які проживали у гуртожитку зі своїми батьками. Зловмисник неодноразово чинив розпусні дії сексуального характеру з їх 9-річною подружкою.

Крім того, влітку того ж року злочинець повів своїх племінниць і ще одну їх подругу того ж віку до моря, де також здійснив з дівчинкою розпусні дії. Усі постраждалі були подружками та навчалися в одному навчальному закладі.

Під час уроку на тему протидії насильству у сім'ї одна з дівчаток почала плакати. Педагог помітила це і відвела її до шкільного психолога, де та розповіла, що сталося.

Правоохоронці затримали підозрюваного, а днями його судили. Суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінальних злочинів і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк шість років та десять місяців.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що кількість жертв трагедії на різдвяному параді у США збільшилася. Помер малолітній хлопчик, який прийшов на подію разом із братом. Другий хлопець також отримав поранення і зараз перебуває у медичному закладі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Бразилії під час вечірки на набережній тротуар завалився під ногами у людей. Постраждалі опинилися у величезній ямі. За попередньою інформацією, ніхто з потерпілих не отримав серйозних поранень.