Головна Новини Суспільство Кримінал Кирилівка йде під воду через шторм: затопило шлях до резиденції президента (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кирилівка йде під воду через шторм: затопило шлях до резиденції президента (фото)

Затоплено десятки баз відпочинку і пансіонатів

8 грудня 2020, 09:59
Поділіться публікацією:

У курортному селищі Кирилівка Запорізької області вирує потужний шторм. В результаті негоди затоплені десятки пансіонатів, готелів і баз відпочинку, а також дорога на "Бірючий острів", де розташовується президентська резиденція.

Кирилівка йде під воду через шторм: затопило шлях до резиденції президента (фото)

ФОТО: З відкритих джерел

Кирилівка йде під воду через шторм: затопило шлях до резиденції президента (фото) - фото 2

Вже практично тиждень в курортному регіоні продовжує штормити, а тепер море пішло в наступ на берегову лінію. Хвилі досягали близько півтора метрів. Практично всі будівлі, які розташовані на першій лінії — затоплені, а дістатися від одного будинку до іншого в Кирилівці зараз практично неможливо. Шторм утворив справжні озера на вулицях селища і в цей момент тут був оголошений ІІ рівень небезпеки.

Кирилівка йде під воду через шторм: затопило шлях до резиденції президента (фото) - фото 3

Кирилівка йде під воду через шторм: затопило шлях до резиденції президента (фото) - фото 4

Через негоду також була затоплена єдина сухопутна дорога до заповідника "Бірючий острів", де розташовується резиденція, яка закріплена за президентом Володимиром Зеленським. За словами очевидців, тут також затоплені опори ліній електропередач, однак, проблем з електроенергією в селищі поки що не відзначалося.

Як стверджують місцеві рятувальники, щорічно в Кирилівці бушує шторм. Вони також прогнозують, що негода в регіоні може тривати ще кілька днів.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в місті Сакка, Саудівська Араві, зафіксували найбільший ураган в історії країни. Видимість впала до нуля через торнадо. Рідкісне природне явище супроводжувалося градом. У місті пошкоджено безліч будинків і транспортних засобів. У заяві Університету Касим зазначалося, що загроза появи торнадо зростає з кожним днем через глобальне потепління. Фахівці університету додали, що це найсильніший торнадо в історії країни.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини