Головна Новини Суспільство Кримінал Київ замість Одеси: Стерненко змінили місце перебування на домашньому арешті
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ замість Одеси: Стерненко змінили місце перебування на домашньому арешті

Стерненко зможе відбувати покарання в Києві замість Одеси

16 червня 2020, 17:17 comments1669
Поділіться публікацією:

У вівторок, 16 червня, активісту Сергію Стерненко змінили місце відбування запобіжного заходу з Одеси на Київ. Про це розповів сам активіст на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Київ замість Одеси: Стерненко змінили місце перебування на домашньому арешті

У понеділок, 15 червня, суд більше 11 годин проводив засідання щодо обрання запобіжного заходу для Сергія Стерненко. У підсумку активісту призначили цілодобовий домашній арешт на два місяці за місцем прописку в Одесі.

Виявилося, що Стерненко прописаний на території військової частини в Одесі, де фізично не може відбувати домашній арешт. Невідомо, як і навіщо він там прописався, але сьогодні суд за клопотанням прокурора змінив місце домашнього арешту.

На активіста Сергія Стерненко в 2018 році здійснили три нападу, в ході останнього він убив одного з нападників Івана Кузнєцова. Активіст стверджує, що це була самооборона, і звинувачує в замовленні нападу мера Одеси Геннадія Труханова. У квітні 2020 року генпрокурор Венедиктова заявила, що підозра Стерненко буде "в будь-якому випадку". 11 червня СБУ оголосила Стерненко про підозру у навмисному вбивстві.

Як повідомляв портал "Коментарі", поліцейські били беззбройних активістів під будівлею Шевченківського районного суду Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини