Хотів зробити акваріум для равликів: на Запоріжжі підліток вкрав урну для голосування

Порушено кримінальну справу за скоєння злочину, передбаченого ст.185 ККУ "Крадіжка"

У Запорізькій області 17-річний підліток викрав з виборчої дільниці урну для голосування, щоб зробити з неї акваріум для розведення равликів. Про це повідомляє прес-служба управління Національної поліції в Запорізькій області.

Пропажу необхідної для голосування місткості виявив голова виборчої комісії вчора ввечері, 18 жовтня, про що відразу ж повідомив поліцію. Правоохоронці прибули на місце злочину на чолі з керівництвом для проведення слідчих дій.

"Всього на виборчій дільниці знаходилося 5 порожніх урн для голосування, одну з яких було викрадено", — розповіли у відомстві.

По гарячих слідах правоохоронці встановили винного у скоєнні крадіжки. Ним виявився 17-річний юнак, місцевий житель населеного пункту, де стався злочин. Він пояснив, що збирався переобладнати урну для голосування під акваріум для розведення равликів.

"Коли правоохоронці з’явилися на його подвір’ї, хлопець одразу зізнався у скоєному. Юнак пояснив, що збирався використовувати урну, як інкубатор для вирощування та розведення равликів", — зазначили у Нацполіції.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у центрі столиці поліція застосувала зброю для затримання грабіжників-рецидивістів.