Головна Новини Суспільство Кримінал Другий раз за тиждень в Україні намагалися ввезти "незаконні" діаманти
commentss НОВИНИ Всі новини

Другий раз за тиждень в Україні намагалися ввезти "незаконні" діаманти

У разі підтвердження справжності каменів, подальшу долю правопорушників буде вирішувати суд

2 грудня 2020, 19:07
Поділіться публікацією:

Другий раз за останні кілька днів в Україну намагаються ввести велику партію дорогоцінного каміння. Відомо, що і в минулому і в цьому випадку об'єктом порушення ставали діаманти.

Другий раз за тиждень в Україні намагалися ввезти "незаконні" діаманти

Так, служба по зв'язках з громадськістю Служби безпеки України повідомила про те, що сьогодні в міжнародному аеропорту України "Бориспіль" дві наші співвітчизниці намагалися непомітно провезти поза митним контролем, партію дорогоцінного каміння. Інформація про незаконне провезення дорогого товару була отримана заздалегідь, тому дівчат, які прибули на рейсі з країни Близького Сходу, в аеропорту вже чекали правоохоронці.

При огляді особистих речей, у правопорушниць були виявлені кілька пакетиків з діамантами загальною масою понад 50 грам. На даний момент товар вилучено для проведення експертизи.

Другий раз за тиждень в Україні намагалися ввезти ”незаконні” діаманти - фото 2
Другий раз за тиждень в Україні намагалися ввезти ”незаконні” діаманти - фото 3
Другий раз за тиждень в Україні намагалися ввезти ”незаконні” діаманти - фото 4


Раніше "Коментарі" писали про те, що 40 грамів "контрабандних" діамантів різних розмірів виявили прикордонники в міжнародному аеропорту Бориспіль 26 листопада.

Також, портал розповідав про те, що валюту в сумі 1,8 мільйона гривень намагалася ввезти в Україну 18-річна студентка столичного коледжу. Відомо, що правопорушниця прибула в міжнародний аеропорт "Бориспіль" сьогодні авіарейсом сполученням "Дубаї-Київ". При проходженні митного контролю дівчина вибрала "зелений коридор", тобто смугу руху, яка передбачає відсутність предметів для декларування. Але правоохоронці звернули увагу на поведінку порушниці — дівчина висловлювала явне хвилювання і, її речі були оглянуті. В результаті повсюдно — в кишенях, у відділеннях ручної поклажі, жіночій сумочці виявили пачки купюр номіналом по 100 доларів США на загальну суму майже 80 тис.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини