Зеленський розповів, коли завершиться евакуація українських захисників із заводу "Азовсталь"

Зеленський розповів, що з "Азовсталі" вивезено цивільних, медиків, важкопоранених, поранених

Президент України Володимир Зеленський розповів, що евакуація бійців із "Азовсталі" найближчим часом завершиться. Також глава держави зазначив, що йому постійно доповідають про ситуацію Про це він заявив в інтерв’ю з нагоди третьої річниці інавгурації, уривок з якого транслювали в ефірі інформаційного марафону.
Президент наголосив, що всі захисники Маріуполя - герої і їм дали сигнал, аби вони зберегли своє життя.
"На сьогодні вивезено всіх цивільних людей, тих, хто були заблоковані на заводі. Евакуація інших цивільних людей, які були біля заводу, або які були в Маріуполі, розпочата давно вже. Цивільних вивезено, медиків – вивезено, вивезено важкопоранених, вивезено поранених. На цю мить, коли ми з вами говоримо, я знаю, що відбувається. Мені здається, що найближчим часом, навіть не днями, думаю, найближчим часом завершиться вивезення всіх", - сказав Зеленський.
Також гарант розповів, що розблокувати "Азовсталь" військовим шляхом - неможливо, через відсутність належної кількості зброї.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський розповів, де окупанти, наступаючи, змішують усе живе із землею. Українські захисники дуже вдало проводять контрнаступ у Харківській області і в цій частині фронту ворог справді відступає. Але в решті Донбасу супротивник суттєво посилив обстріл мирних міст. Росія намагається посилити тиск на Донеччині. Говорячи про те, що відбувається в ці дні на Донбасі, президент України зазначив, що там справжнє пекло і не це не є гучним перебільшенням. Це сувора реальність, яку Росія нав'язує всім українцям та всьому цивілізованому світу.