В Чорнобилі знімають фільм жахів з іноземними акторами: який сюжет хорорра

Прем'єру фільму орієнтовно покажуть через рік

В столиці проходять зйомки хорор-фільму під назвою "The Chernobyl Fallout", повідомляє Обозреватель. В фільмі знімається Ксенія Мішина та кілька акторів-іноземців. Режисер фільму - Василь Москаленко.

В основі сюжету про паранормальні явища - пошук одного зі зниклих чоловіків. До України приїжджає іноземка й розшукує тут свого брата-вченого, що зник в Чорнобильській зоні.

Фільм знімають англійською мовою. Режисер говорить, що в основі фільму лежить саме проблема наслідків Чорнобильської катастрофи. Кінострічку мають відзняти протягом року й глядачі побачать її вже восени 2022 року. Сценарій фільму також коригував голівудський сценарист Майк Маккі. Над фільмом працює бутікова кінокомпанія Hollywood Ukraine.

Частково відомо про акторський склад фільму - акторка з Великобританії Хлоя Луїза Буенс, актор Роб Фельдман, Олег Драч, Кіра Подольска і Ксенія Мішина та сам Василь Москаленко.

Повідомляється, що проект THE CHERNOBYL FALLOUT був представлений на європейському кіноринку EFM у 2020 році в рамках Берлінського кінофестивалю Berlinale дистриб'юторською компанією FILM.UA Distribution.

Як повідомляв портал "Коментарі", після чуток про зміну статі дочка Джолі вийшла у світ у сукні. 15-річна Шайло — рідна дочка голлівудських знаменитостей Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, вперше за довгий час з'явилася на червоній доріжці. Разом з мамою, сестрами та братами вона відвідала прем'єру фільму "Вічні".

Також ми писали, що Джонні Депп у ковбойському стилі "засвітився" в Римі. 58-річний красень, зірка фільмів "Турист" і "Пірати Карибського моря" Джонні Депп зараз рідко з'являється на світських заходах. Але днями він "засвітився" на кінофестивалі в Римі, де відбулася прем'єра мультсеріалу "Тупики", де він озвучив одного з персонажів.