Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Укрзалізниця запускає поїзд в Карпати
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрзалізниця запускає поїзд в Карпати

Поїзд "Київ - Рахів" курсуватиме через день

30 липня 2020, 09:54 comments1344
Поділіться публікацією:

"Укрзалізниця" запускає новий поїзд в Карпати. Він відправиться з Києва 3 серпня. Про це повідомляє пресслужба Української залізниці.

Укрзалізниця запускає поїзд в Карпати

Фото: прес-служба ДСНС

Поїзд курсуватиме через день. З Києва він буде відправлятися по непарних днях, а з Рахова — по парних. Перший рейс звідти поїде, відповідно, 4 серпня.

Йдеться про поїзд №217/218 "Київ — Рахів". Квитки вже в продажу, їх можна придбати на офіційному сайті компанії або в залізничних касах.

Для посадки в поїзд пасажири обов'язково повинні одягнути захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал і при посадці у вагон. Враховуючи заходи безпеки, пасажирам рекомендується якомога менше пересуватися по вагонах.

"Нагадаємо, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку до і після рейсу. Також посилено обробляється постільна білизна під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд", — йдеться в повідомленні пресслужби компанії.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що "Укрзалізниця" запустила 17 додаткових приміських поїздів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини