Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Time опублікував список "Людина року": всього чотири кандидатури
commentss НОВИНИ Всі новини

Time опублікував список "Людина року": всього чотири кандидатури

Дві з чотирьох кандидатур "Людини року" є збірними

10 грудня 2020, 16:27
Поділіться публікацією:

Традиційний конкурс популярних особистостей, який проводить щорічно американське видання Time, отримав нових кандидатів. Цього року крім реальних політиків автори рейтингу запропонували два збірних образи.

Time опублікував список "Людина року": всього чотири кандидатури

Список позицій, які можуть претендувати на звання виявився досить коротким — там є тільки чотири кандидатури. Два місця по праву зайняли американські політики — діючий президент Дональд Трамп і обраний президент Джо Байден. Такий вибір редакції обумовлений тим, що їх політична боротьба займала увагу багатьох протягом усього року. Фото і заяви протиборчих політиків фактично не сходили з перших шпальт більшості популярних видань.

У списку претендентів також виявився головний інфекційний лікар США Ентоні Фаучі, але не один, а разом з медичними працівниками, які боролися з епідемією коронавірусу.

Останнім, четвертим, кандидатом на звання "Людина року-2020", стало "Рух за расову справедливість", яке почалося в США після загибелі в Міннеаполісі при затриманнях поліцією афроамериканця Джорджа Флойда.

Втім, Трамп вже відмовлявся від такого звання у 2017 році, посилаючись на те, що не бажає давати інтерв'ю. У своєму твіттері він написав "З Time подзвонили повідомити, що мене можливо назвуть "людиною року", як і минулого року, але мені доведеться дати інтерв'ю і погодитися на фотосесію. Я відповів, що це, можливо, мені не підходить, і відмовився. У будь-якому випадку спасибі!".

Нагадаємо, раніше в рейтингу "Людина року-2019" перемогла екоактивістка зі Швеції Грета Тунберг, яка отримала цей титул в 16 років. Як повідомляв портал "Коментарі", в Україні теж проводиться свій конкурс. Так, раніше народний артист України Михайло Поплавський був удостоєний премії "Людина року" в номінації "Митець року".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини