Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Що відзначатимуть українці в 2021 році: Рада затвердила 260 пам'ятних дат
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відзначатимуть українці в 2021 році: Рада затвердила 260 пам'ятних дат

Українцям запропонували 260 пам'ятних дат у 2021 році

16 грудня 2020, 17:10
Поділіться публікацією:

Народні депутати України визначилися зі списком свят і пам'ятних дат, які громадянам запропонують в наступному році. Таке рішення прийняли парламентарії на своєму засіданні в середу, 16 грудня.

Що відзначатимуть українці в 2021 році: Рада затвердила 260 пам'ятних дат

Так, за законопроект під номером 4478 віддали свої голоси 238 народних обранців.

Документ регламентує річниці найважливіших подій в суспільно-політичному житті України та ювілеїв видатних осіб, які будуть відзначати в 2021 році. Такі дати, на думку депутатів, необхідно відзначати на державному рівні. В цілому, в список потрапило 260 пам'ятних подій.

Парламентарії рекомендують уряду створити спеціальний орган — комітет, який займеться організацією святкувань пам'ятних дат і ювілеїв у 2021 році, а також розробити і затвердити відповідні плани заходів.

Також, своєю постановою депутати рекомендують профільним міністерствам зайнятися просвітницькою роботою — проводити тематичні уроки в навчальних закладах, доносити до громадян іншими способами, використовуючи конференції, круглі столи та інші інструменти для популяризації малознайомих для багатьох громадян свят.

Як повідомляв портал "Коментарі", вже близько новорічні свята, а це значить, що зовсім скоро столи будуть ломитися від достатку різноманітних страв. Відомий дієтолог і фітнес-тренер Вероніка Ларісова, яка проживає в Сіднеї, поділилася порадами, як не набрати зайву вагу під час новорічних свят.

Експерт порадила в першу чергу звести до мінімуму "шкідливі для кишківника звички". Щоб залишатися стрункими, дієтолог також рекомендує приймати холодний душ, який зможе поліпшити кровообіг в організмі, травлення, а також вплинути на поліпшення якості сну. Холодний душ також допомагає схуднути, так як він генерує тепло за рахунок спалювання жиру.
 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини