Принц Чарльз створює виставку своїх акварельних пайзажів: де і коли її можна відвідати

Принц Чарльз виставляє десятки своїх акварельних пейзажів, кажучи, що живопис «освіжає душу»

На найбільшій виставці своїх акварельних картин на сьогоднішній день ентузіаст живопису принц Чарльз зазначив, що мистецтво "переносить його в інший вимір". Про це повідомляє CNN.

Спадкоємець британського престолу сказав, що живопис — це "одне з найбільш розслаблюючих і терапевтичних вправ, які він знає".

Нова виставка об’єднує 79 картин пейзажів принца. На виставці в Лондоні, яку можна буде відвідати до середини лютого, роботи зображують сцени з французької сільської місцевості, Шотландського нагір’я та Танзанії, яка є "одним із улюблених місць принца для малювання", згідно з прес-релізом його освітньої благодійної організації The Prince's Foundation.

Як і його пра-пра-прабабуся, королева Вікторія I, принц є "захопленим акварелистом", який "малює, коли дозволяє його графік", згідно з його офіційним веб-сайтом. Він регулярно зображує маєтки королівської родини, включаючи замок Балморал і будинок Сандрінгем, а також створив акварельні роботи в Туреччині, Непалі та швейцарських Альпах.

"Я не маю ілюзій, що мої ескізи - це велике мистецтво. Вони представляють мою особливу форму "фотоальбому" і для мене дуже багато значать", - додав принц Чарльз.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Меган Маркл і Принц Гаррі вперше показали обличчя їхньої доньки Лілібет. Подружжя герцогів Сассекських, принц Гаррі та Меган Маркл сфотографувались та зробили презентацію різдвяної листівки. На світлині вони разом зі своїми двома малюками — сином Арчі та донькою Лілібет. Цю вітальну різдвяну світлину опублікував сайт благодійної організації американських ветеранів, яким допомагали принц Гаррі та Меган Маркл.