Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Названо найпопулярніше відео-2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найпопулярніше відео-2020 року

У своєму щорічному раундапі TikTok також оцінив ролик як «краще вірусне відео» 2020 року за показниками переглядів та впливу

27 грудня 2020, 18:51 comments7470
Поділіться публікацією:
Check

Коротке відео в соціальній мережі TikTok користувача Белли Порч на пісню британського репера Міллі Бі "M To the B" зібрало майже 45 мільйонів лайків у 2020 році, що зробило його найпопулярнішим відео в інтернеті. Ролик став найпопулярнішим на всіх соціальних платформах, включаючи Instagram і YouTube за рік, протягом якого TikTok утвердився як одна з найбільших у світі соціальних медіа-платформ, завдяки своїй зростаючій популярності серед зумерів (людей, які народилися в період 1997-2010 рр., яких умовно називають "поколінням Z", — ред.).

Названо найпопулярніше відео-2020 року

Белла Порч. Фото: Instagram - Bella Poarch

Белла Порч завантажила відео в серпні цього року. Ролик уже обігнав найпопулярніше відео на YouTube-музичне відео 2017 року "Despacito", яке назбирало 41 млн. лайків.

"Soph Aspin Send" — фактичну назву британського треку, в якому є рядок "M To the B". Трек, який був випущений 4 роки тому, став вірусним після відео Белли Порч, і багато користувачів TikTok зробили те саме у своїх відео, а деякі навіть назвали його піснею літа.

Попри зростаючу популярність Порч, про дівчину майже нічого не відомо, але, судячи з її профілю в Instagram, вона стверджує, що є філіппінкою і ветераном ВМС США.

TikTok вважає її третьою новою зіркою платформи після Чарлі Д'Амеліо і Табіті Браун.

Кількість підписників Белли Порч в TikTok вже перевищило 49 мільйонів. Дівчина опублікувала свій перший пост на платформі обміну відео у квітні цього року і набрала підписників швидше, ніж будь-який інший тіктокер.

Нагадаємо, Мережу підірвало відео українських студенток, які опублікували в TikTok ролик з танцем. Дівчата у формі курсантів танцюють під хіт російської групи "Воровайки" в стилі шансон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини