Названа пісня, якою Go_A представлять Україну на "Євробаченні-2021"

Журі обирали пісню для "Євробачення-2021" серед трьох композицій Go_A

На міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2021" музичний гурт Go_A представить Україну композицією "Шум". Про таке рішення журі, яке визначало найбільш підходящу для мистецького змагання пісню, повідомляє "Суспільне".

Вибором композиції займалися український диктор Дмитро Хоркін, музичний продюсер Руслан Квінта, продюсер Євген Філатов, а також переможниця "Євробачення-2016" Джамала. Цікаво, що "Шум" на зовсім трохи випередила інші пісні Go_A — "Церковка" та "Рано".

На думку Джамали, вибрана композиція дуже сучасна в плані звучання, варто лише слідкувати за якістю живого виконання.

Між іншим, прем’єра кліпу на "Шум" відбулася майже два тижні тому — 22 січня. Уже в березні гурт обіцяє продемонструвати кінцевий варіант пісні, який прозвучить на європейській сцені, та новий музичний ролик до неї.

Як повідомляється, основа пісні "збудована" на давньоукраїнській обрядовій грі-веснянці. У наявному нині кліпові артисти віртуозно обіграли тему пандемії коронавірусу та обмежень, які вона викликала. Як солістка Катерина Павленко, так і музиканти Go_A з’явилися у відео в спеціальних захисних костюмах, котрі зазвичай одягають лікарі чи дезінсектори.

За два тижні прем’єри кліп на композицію "Шум" встигли переглянути понад 465 тисяч разів.

У минулому році Go_A мали представити Україну піснею "Соловей".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що формат "Євробачення", найголовнішого музичного шоу Європи, обов’язково зміниться у 2021 році. Організатори запевняють, що конкурс відбудеться у будь-якому разі, але чи прибудуть артисти до Нідерландів, покаже час і коронавірусна ситуація в усьому світі. Одним із варіантів є проведення пісенного змагання у онлайн-режимі.