Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Мережа супермаркетів Novus потрапила в черговий великий скандал, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Мережа супермаркетів Novus потрапила в черговий великий скандал, - ЗМІ

Мережа супермаркетів Novus потрапила в черговий великий скандал, - ЗМІ

11 січня 2021, 21:12
Поділіться публікацією:

За інформацією журналістів видання Багнет і телеграм-каналу "Україна Зараз", серед можливих власників мережі знаходиться також компанія StolitsaGrouр, яка нібито належить Владе Молчанової.

Мережа супермаркетів Novus потрапила в черговий великий скандал, - ЗМІ

Фото: znaj.ua

Завдяки журналістському розслідуванню "Справжнього Часу", в грудні 2019 року стало відомо про те, що велика мережа супермаркетів Novus досі продовжує роботу в окупованому Криму в порушення санкцій Євросоюзу. У компанії це пояснили тим, що "бізнес повинен бути поза політикою".

Як повідомляють журналісти Знай.юа, серед власників мережі, крім бізнесмена Раймондас Туменас, нібито знаходиться компанія StolitsaGrouр Влади Молчанової.

На офіційному сайті компанії StolitsaGrouр значитися "партнером NOVUS в сфері девелопменту". Але, як стверджують журналісти, зв'язок між StolitsaGrouр і кримськими магазинами NOVUS простежується, якщо врахувати той факт, що чоловіком Влади Молчанової є колишній міністр юстиції Криму.

Мережа супермаркетів Novus потрапила в черговий великий скандал, - ЗМІ - фото 2

Як раніше повідомляли "Коментарі", з отруднікі власниці забудовника StolitsaGrouр Влади Молчанової за допомогою нотаріуса Ніно барах переоформили компанію, якій належить "РСХП" Столичний "(однойменний ринок).





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини