Меган Маркл і принц Гаррі займуться створенням подкастів

Компанія Spotify підписала контракт з продюсерською компанією принца Гаррі і Меган Маркл

Принц Гаррі і Меган Маркл вирішили освоїти нову "професію". Тепер сімейна пара герцогів Сассекських займеться створенням подкастів, права на розміщення потокової передачі отримала компанія Spotify.

Представники стрімінгового сервісу заявили, що Spotify підписала довгострокову (на багато років) угоду з продюсерською компанією Меган і Гаррі Archewell Audio, яку створили не так давно. Відзначається, що це вплинуло на вартість Spotify - її акції підскочили відразу на 2%.

Фахівці відзначають, що для Spotify дана угода є величезним успіхом, тому, що компанія в останні роки зайнялася поповненням зіркового списку своїх творців. Так, в підписці вже беруть участь такі селебріті як Барак Обама і Мішель Обама, Кім Кардашьян Уест і впливова особистість TikTok Аддісон Рей.

Перший подкаст від принца і його дружини можна буде почути вже в кінці грудня - слухачам пообіцяли спеціальний святковий випуск. А перша повна серія очікується у 2021 році.

Нагадаємо, близько трьох місяців тому королівська пара підписала багаторічний контракт з Netflix на створення документальних фільмів, документальних серіалів і художніх фільмів.

Як повідомляв портал "Коментарі", принц Гаррі та Меган Маркл купували різдвяну ялинку в Санта-Барбарі, коли до них підійшла схвильована дитина, який прийняв герцога Сассекського за співробітника магазина.

Нагадаємо, герцоги Сассекські вирішили зайнятися сімейним бізнесом: заснувати власну продюсерську компанію. А співпраця з Netflix дасть їм прекрасну можливість створювати документальні та художні фільми, а також дитячі постановки. Виконавчий директор Netflix Тед Сарандос не став приховувати, що для нього цей контракт дуже важливий. І що він залишився шалено задоволений тим, що Меган Маркл і принц Гаррі зупинили свій вибір саме на їх компанії. "Ми будемо раді ділитися разом з ними історіями, які можуть допомогти підвищити життєстійкість і взаєморозуміння в усьому світі", - розповів Тед Сарандос. Принц Гаррі зазначив, що вони з дружиною мають намір почати кар'єру в Голлівуді заново. І акцентував увагу на тому, що їм, як молодим батькам, важливо створювати надихаючі та сімейні програми. А за допомогою величезних охоплень Netflix, це трапиться в рази швидше.