Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Меган Маркл і принц Гаррі займуться створенням подкастів
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл і принц Гаррі займуться створенням подкастів

Компанія Spotify підписала контракт з продюсерською компанією принца Гаррі і Меган Маркл

16 грудня 2020, 10:26
Поділіться публікацією:

Принц Гаррі і Меган Маркл вирішили освоїти нову "професію". Тепер сімейна пара герцогів Сассекських займеться створенням подкастів, права на розміщення потокової передачі отримала компанія Spotify.

Меган Маркл і принц Гаррі займуться створенням подкастів

Герцог і герцогиня Сассекські

Представники стрімінгового сервісу заявили, що Spotify підписала довгострокову (на багато років) угоду з продюсерською компанією Меган і Гаррі Archewell Audio, яку створили не так давно. Відзначається, що це вплинуло на вартість Spotify — її акції підскочили відразу на 2%.

Фахівці відзначають, що для Spotify дана угода є величезним успіхом, тому, що компанія в останні роки зайнялася поповненням зіркового списку своїх творців. Так, в підписці вже беруть участь такі селебріті як Барак Обама і Мішель Обама, Кім Кардашьян Уест і впливова особистість TikTok Аддісон Рей.

Перший подкаст від принца і його дружини можна буде почути вже в кінці грудня — слухачам пообіцяли спеціальний святковий випуск. А перша повна серія очікується у 2021 році.

Нагадаємо, близько трьох місяців тому королівська пара підписала багаторічний контракт з Netflix на створення документальних фільмів, документальних серіалів і художніх фільмів.

Як повідомляв портал "Коментарі", принц Гаррі та Меган Маркл купували різдвяну ялинку в Санта-Барбарі, коли до них підійшла схвильована дитина, який прийняв герцога Сассекського за співробітника магазина.

Нагадаємо, герцоги Сассекські вирішили зайнятися сімейним бізнесом: заснувати власну продюсерську компанію. А співпраця з Netflix дасть їм прекрасну можливість створювати документальні та художні фільми, а також дитячі постановки. Виконавчий директор Netflix Тед Сарандос не став приховувати, що для нього цей контракт дуже важливий. І що він залишився шалено задоволений тим, що Меган Маркл і принц Гаррі зупинили свій вибір саме на їх компанії. "Ми будемо раді ділитися разом з ними історіями, які можуть допомогти підвищити життєстійкість і взаєморозуміння в усьому світі", — розповів Тед Сарандос. Принц Гаррі зазначив, що вони з дружиною мають намір почати кар'єру в Голлівуді заново. І акцентував увагу на тому, що їм, як молодим батькам, важливо створювати надихаючі та сімейні програми. А за допомогою величезних охоплень Netflix, це трапиться в рази швидше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини