Медведчук назвав головну мотивацію для продовження боротьби

Лідер ОПЗЖ наголосив, що бореться для блага виборців та України

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України Віктор Медведчук розповів, що його мотивує продовжувати боротьбу проти політичного та кримінального переслідування, яке здійснює влада. Про це пише 112 юа.

"Мої принципи. Принципи, які я обрав, коли прийшов у велику політику. Я з нею попрощався, потім повернувся, і коли я повертався у 2018 році, я добре розумів, що якщо я повертаюся, я маю чогось досягти. Чого? Ви знаєте, мої погляди, програма нашої партії вам добре відома. Оце мене мотивує", - підкреслив нардеп.

При цьому Медведчук додав, що мотивацією для нього є також мільйони голосів людей за партію "Опозиційна платформа - За життя". І те, що мільйони людей знову голосуватимуть за представників цієї політичної сили на майбутніх виборах.

"Мотивують і інтереси людей, які мають бути реалізовані. Інакше у нас у країні може статися так, як того хотів Порошенко та чого зараз хоче влада, - збудувати "антиРосію" або ще якусь абракадабру, знищуючи державність, знищуючи інтереси країни та знищуючи гідність людей, не створюючи їм тих умов, яких вони заслужили", - підсумував він.