Круті кадри: фотограф показав, які знімки виходять на камеру iPhone 12 Pro

Він взяв з собою новинку Apple в подорож, щоб перевірити її можливості

Остін Манн є фотохудожником, який спеціалізується на туристичних фотографіях. І щоб перевірити можливості нового смартфона від компанії Apple, він взяв його з собою в чергову подорож і зробив кілька дійсно вражаючих знімків. Про це пише видання lux.

Відомо, що новинка iPhone 12 Pro оснащена режимом нічної зйомки для надширококутного сенсора. Саме тому фотограф протестував все модулі потужної камери в різний час доби. Потім Остін порівняв отримані кадри з фотками, які були зроблені на iPhone 11.

Отже, після кількох днів творчих експериментів, він зробив свій остаточний висновок про нову модель iPhone - це "значний стрибок в комплектуючих всієї лінійки за останні роки".

І дійсно, подивившись на ці фотографії, можна побачити величезну різницю, яка перевершує всі очікування.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Apple презентувала перші фото новинок iPhone 12. Ціна 6,1-дюймового iPhone 12 Pro стартує від 999 доларів, він вийде в золотому, срібному, графітовому і синьому кольорах. Обсяг пам'яті даної моделі буде варіюватися від 128 ГБ до 512 ГБ. Смартфон також буде оснащений ширококутною та надширококутною камерами, а крім цього Pro буде мати телеоб'єктив з 4-кратним оптичним зумом і датчик LIDAR для доповненої реальності.