Кращі знімки дикої природи від соціальної мережі Agora

Соціальна мережа Agora підвела підсумки конкурсу найнеймовірніших знімків тварин з усієї земної кулі

Соціальна мережа Agora опублікувала результати конкурсу приголомшливих фотографій дикої природи зі всієї нашої планети. Люті леви, дитинчата мавп і стадо слонів - всіх їх ви зможете побачити нижче в цій збірці.

Варто зазначити, що участь в даному конкурсі взяло 14 000 чоловік. А переможцем став фотохудожник Мартін Рінтінг з Індонезії, який заслужено отримав головний приз - 1000 доларів. Йому вдалося зловити дійсно неймовірний кадр: ігуану, яка затишно причаїлася серед соняшників.


А ось Менні Лібродо увійшов до п'ятірки кращих з унікальною фотографією сімейства слонів. Вона зроблена в знаменитому таїландському селі Бан та Кланг. Автор цієї роботи хотів показати людям елегантність цих великих тварин.


На наступному знімку, який теж визнали найкращим, зображений левиний прайд. Автор зробив знімок, коли відправився на сафарі в Намібію. Він розповів, це був один з найбільших прайдів, який він побачив на власні очі - в ньому було близько 30 тварин, включаючи малюків.


Подібні фотоконкурси регулярно проводяться в соціальній мережі. Рідкісні знімки дикої природи користуються великим попитом серед фотографів-любителів, які діляться своїми работами в Agora.

Раніше "Коментарі" писали, як насправді створюють шедевральні знімки.