Гітарист Queen Брайан Мей ледь вижив після серцевого нападу: подробиці

Музикант розповів про ускладнення після серцевого нападу

Гітарист групи Queen Брайан Мей розповів, що в цьому році постав перед труднощами зі здоров'ям. Музикант розповів, що він ледь залишився живим після перенесеного серцевого нападу, шлункової кровотечі та інших ускладнень зі здоров'ям. Про це повідомляє CNN.

У травні поточного року музикант розповів, що у нього був серцевий напад. У тому ж місяці він також отримав травму сідниць. За словами Мея, його відправили в лікарню. Після обстежень виявилося, що у нього закупорені три артерії й медики в екстреному порядку були змушені встановити три стенти, які допомогли відновити кровотік.

У вівторок, 27 жовтня, в ефірі телешоу Good Morning Britain музикант рас сказав, що його організм відмовлявся приймати лікування, і він був на межі життя і смерті - у нього почалися серйозні ускладнення.

Так, в результаті прийому медикаментів для серця у Брайана Мея відкрилася шлункова кровотеча. За його словами, він втратив багато крові і в перший час не міг навіть піднятися з ліжка.

Раніше "Коментарі" писали, що британська група Queen разом зі співаком Адамом Ламбертом записали новий кліп на суперхіт 90-х "You Are The Champions". Глядач може з екрану спостерігати, як безлюдні в цей час найпопулярніші точки населених міст. Серед інших локацій є і порожній Майдан в Києві.