Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Чи можна буде розважитися під час адаптивного карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можна буде розважитися під час адаптивного карантину

Українці зможуть розважатися під час адаптивного карантину

17 лютого 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Влада України вводить адаптивний карантин по всій території країни з 22 лютого 2021-го. Чи можна буде під час нього розважитися та організовувати масові та публічні заходи, розповів Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, передає Іnterfax-Україна.

Чи можна буде розважитися під час адаптивного карантину

Карантин в Україні: які розваги будуть доступні громадянам. Фото: ytimg.com

За словами міністра, ситуація з розважальними заходами не буде надто критичною. Відтак на території країни можна проводити масові заходи на вулицях та в приміщеннях. Проте наповненість зал має не перевищувати 50 відсотків. А на вулиці кожна людина повинна мати чотири квадратних метри власного простору.

Працюватимуть також кінотеатри та театри. Проте наповненість приміщень також не повинна перевищувати 50 відсотків місць. Розміщення в закладах повинне здійснюватися з дотриманням шахового порядку, навіть якщо на сеанс прийшла група з двох чи більше осіб, або закохані.

Продовжуватимуть діяльність готелі та санаторно-курортні заклади.

Проте міністр повідомляє, що можливі більші обмеження в разі несприятливої епідеміологічної ситуації в окремих регіонах та в країні загалом.

Нагадаємо, що з наступного тижня в Україні вводиться "жовтий" рівень епідемічної небезпеки. Які заборони чекають на українців, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що в Україні може змінитися міністр охорони здоров'я — Максим Степанов є "претендентом" на звільнення. Про це та причини, які передують подібному рішенню, сімнадцятого лютого заявив народний депутат, член фракції "Слуга народу" Данило Гетманцев. Деталі читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини