Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Без гриму, без прикрас: світ побачить книга про Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Без гриму, без прикрас: світ побачить книга про Зеленського

Придбати книгу про Зеленського авторства Сергія Руденка вдасться ще напередодні Нового року

10 грудня 2020, 11:53 comments1372
Поділіться публікацією:

Через три тижні на книжкових прилавках України з’явиться книга про шостого президента України "Зеленський без гриму". Інформація про передпродаж з’явилася на сайті автора, телеведучого Сергія Руденка.

Без гриму, без прикрас: світ побачить книга про Зеленського

Книга про Зеленського вийде уже в грудні. Фото: dsnews.ua

В основі книги — інтерв’ю із близькими знайомими та представниками оточення Володимира Зеленського, хронологічний фактаж його життя. У 35 розділах "Зеленський без гриму" автор охоплює значний проміжок часу: знайдуться відомості як про дитинство нинішнього глави держави, так і про місцеві вибори 25 жовтня 2020 року.

Серед тих, хто допомагав Руденку створити матеріал для книги, чимало відомих прізвищ. Зокрема, над створенням портрету Зеленського "без ретуші політтехнологів та акторського гриму" працювали дипломат Руслан Рябошапка, політики Роман Безсмертний та Гео Лерос, політологи й політтехнологи Віктор Бобиренко, Кость Бондаренко, Сергій Гайдай та інші.

"Я всього-на-всього дав кілька телефонних і скайп-коментарів Сергію Руденку стосовно використання командою Зеленського "Студії Квартал 95" для зачищення поля конкурентів (а саме — всього українського політикуму) і серіалу "Слуга народу" задля просування Зе, як потенційного кандидата в президенти. Наголошував на тому, що і те, і те — сплановані політтехнології", — розповів Віктор Бобиренко спеціально для "Коментарів".

Також політолог додав, що, на його думку, Зеленський з часом перетворився з інструменту політики на політика. Та разом із цим Бобиренко переконаний, що до самого президентства Зеленського вели й він, будучи головним героєм для маніпуляцій, сам був маніпульованим.

Без гриму, без прикрас: світ побачить книга про Зеленського - фото 2

У передмові до книги Сергій Руденко зазначає, що це така собі мозаїка, із якої склали портрет Володимира Зеленського. Автор наголошує, що 13,5 мільйонів голосів виборців, які Зеленський отримав на президентських виборах, є не лише неабиякою довірою, а й відповідальністю.

"Зеленський твердив, що хоче подивитися господарю Кремля в очі й зрозуміти його як людину. [...] Зеленський щиро вірив, що, зазирнувши в очі російському президенту, він побачить, щонайменше, жаль щодо 14 тисяч загиблих на Донбасі", — цитата з опублікованого на сайті автора фрагмента книги.

Раніше "Коментарі" повідомляли про думку експертів щодо можливого конфлікту між Зеленським та Коломойським.

Також портал розповідав про оцінку Володимиром Зеленським реформи децентралізації в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини