Головна Новини Суспільство події Звісила за задні лапи з вікна 7 поверху: в Житомирі жінка знущалася над цуценям
commentss НОВИНИ Всі новини

Звісила за задні лапи з вікна 7 поверху: в Житомирі жінка знущалася над цуценям

Відомо, що господарі бідної тварини зловживають міцними напоями

28 жовтня 2020, 00:48
Поділіться публікацією:

Черговий факт жорстокого поводження з твариною зафіксували в Україні волонтери. Про цю подію на своїй сторінці в Facebook повідомляє громадська організація UAnimals.

Звісила за задні лапи з вікна 7 поверху: в Житомирі жінка знущалася над цуценям

Цього разу живодеру виявили в Житомирі. Відомо, що жінка, тримаючи за задні лапи щеняти хаскі, звісила його в вікно сьомого поверху головою вниз, а потім кілька разів похитала. Щеня в цей час голосно скиглив і чинив опору жорстокій хватці недбайливої господині.

Згодом, після поширення відео в соцмережі бідну тварину було вилучено у господарів представниками правоохоронних органів. Відзначається, що господар квартири, де було виявлено тварину, заперечував факт насильства над цуценям, але потім зізнався, що це був виховний момент. Господиня собаки стверджувала, що щеня нібито сам виліз назовні з вікна.

Тварину передали зоозахисникам. Ті, своєю чергою, привезли цуценя на огляд до ветеринарної клініки, результати обстеження повинні передати в правоохоронні органи.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчені з Великобританії та інших країн наводять докази того, що деякі тварини можуть переносити коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини