Знайшли рештки зниклого безвісти бійця MMA: причина смерті встановлюється

Кістки знайшов чоловік, який шукав роги оленя

Поліція Бренсона, штат Міссурі, повідомляє, що впізнала рештки Девіда Кеніга, бійця змішаних єдиноборств, який пропав безвісти майже два роки. Про це повідомляє CNN.

Рештки скелета були знайдені в лісі минулого тижня чоловіком, який шукав оленячі роги, повідомляється у заяві Департаменту поліції Бренсона.

Причиною смерті Мії Маркано стало "вбивство невизначеним способом", каже судмедексперт.

Під час обшуку місцевості слідчі поліції знайшли деякі його особисті речі, а судово-медичний стоматолог підтвердив, що це був Кеніг, якому було 25 років, коли він пропав безвісти.

Кеніга востаннє бачили 8 лютого 2020 року, і в березні він вважався вже зниклим бевісти.

"Ми просто вбиті. І хоча Дейва пропав безвісти протягом 22 місяців, це не полегшує біль. Те, що ми зараз відчуваємо, — це просто невимовний біль", — сказала його мати Трейсі Кеніг у заяві CNN.

Судмедексперт під час огляду не виявив травм і встановив, що "смерть не була наслідком нечесної гри", – йдеться у заяві поліції.

У офісі округу Тені повідомили CNN, що причина смерті хлопця невідома.

Мати Кеніга є адміністратором групи у Facebook із 14 400 учасників, яка організувала пошуки сина та поділилася інформацією про цю справу.

Близькі люди описували Кеніга як велику людину з ще більшим серцем.

"Тренувати з ним завжди було приємно. Він дбав про групу і завжди був поруч, щоб вислухати та підтримати своїх товаришів по команді. Справді ніжний гігант", - сказав Джей Ти Тіллі, головний тренер Бійцівського клубу Бренсона.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на шахті в М'янмі стався обвал порід, рятувальники шукають сотню зниклих безвісти.