Головна Новини Суспільство події ЗМІ оприлюднили дані про корупцію при похованні загиблих на Донбасі військових - МО підтвердило інформацію
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ оприлюднили дані про корупцію при похованні загиблих на Донбасі військових - МО підтвердило інформацію

Йдеться про притягнення до юридичної відповідальності певного кола посадових осіб

15 грудня 2020, 22:20
Поділіться публікацією:








У головному силовому відомстві України підтвердили факти корупції при наданні ритуальних послуг сім'ям загиблих в бойових діях на Донбасі українських військовослужбовців. Раніше таку інформацію оприлюднила відома українська журналістка Яніна Соколова.

ЗМІ оприлюднили дані про корупцію при похованні загиблих на Донбасі військових - МО підтвердило інформацію


Відомо, що Міністерство оборони провело службове розслідування з приводу публікації вищевказаної інформації. За словами прес-служби відомства, встановлено, що, дійсно, певне коло зацікавлених посадовців мали свій приватний інтерес при проведенні процедур державних закупівель.

Також в МО звернули увагу, що після процедури аудиту Управління цивільно-військового співробітництва Генштабу Збройних Сил України та частин щодо витрачання бюджетних коштів та закінчення внутрішнього розслідування буде піднято питання про притягнення винних до відповідальності.

ЗМІ оприлюднили дані про корупцію при похованні загиблих на Донбасі військових - МО підтвердило інформацію - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що нинішній глава міністерства культури Олександр Ткаченко очоливши список топ-корупціонерів цього року. Про це повідомляють "Подробиці", спираючись на результати свого журналістського розслідування. Представники ЗМІ виявили, що Ткаченко має нерухомість на Трухановому острові, а саме — садиба з декількох житлових будівель, хоча ділянку, за словами журналістів, була відведена під забудову.
Крім того, порталу стало відомо, що за інформацією українських ЗМІ, Національне антикорупційне агентство публічно звинуватило генпрокурора Ірину Венедиктову в покриванні корупціонерів і тиску на слідство. Так, стало відомо, що за інформацією НАБУ, 1 грудня Венедиктова без вивчення матеріалів кримінальної справи та правових підстав змінила процесуальних керівників у веденні кримінальної справи про незаконне заволодіння 81 мільйона гривень, що належать Нацгвардії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

16 грудня 2020, 03:12

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам------ http://bit.do/mesexo


Новини