Жорстокий напад у Франкфурті: молодик напав з ножем на українку

Поліція заарештувала нападника після замаху на вбивство українки

У понеділок, 10 червня, у парку Франкфурта стався жорстокий напад. 19-річний чоловік, озброєний ножем, напав на українку, яка на цей час відпочивала на лавці. Жінка отримала серйозні травми голови та шиї, повідомляє місцева преса з посиланням на поліцейський звіт.

Приблизно о 14:00 за місцевим часом підозрюваний підійшов до жінки, і без видимих попереджень він агресивно схопив її за плече і кілька разів ударив ножем по голові та шиї. На крики постраждалої відреагували перехожі, які першими прийшли на допомогу та викликали екстрені служби. Нападник спробував втекти, проте його затримали поліція в кущах неподалік місця події.

"За даними поліції, жінці вдалося ненадовго звільнитися від захоплення нападника і відбігти на кілька метрів. Коли вона спіткнулася і впала на землю, підозрюваний наздогнав її і завдав своїй жертві кілька ударів ножем", - йдеться в повідомленні поліції.

Підозрюваний, ім'я якого не розголошується у зв'язку з розслідуванням, було заарештовано та звинувачено у спробі вбивства. Окружний суд Франкфурта видав ордер на його арешт, і він перебуває під вартою.

За попередньою інформацією, між жертвою та агресором не було жодних конфліктів, що робить мотив нападу особливо загадковим. Розслідування триває, а місцева влада закликає свідків події надавати будь-яку інформацію, яка може допомогти у встановленні повної картини подій.

Міська влада Франкфурта обіцяє посилити заходи щодо забезпечення громадської безпеки, особливо в паркових зонах, де городяни повинні почуватися захищеними.

Мотиви нападу залишаються невідомими. Слідство триває, а правоохоронні органи закликають усіх, хто може мати інформацію про подію, звертатися до поліції.