Головна Новини Суспільство події Зеленський відреагував на повінь у Карпатах
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на повінь у Карпатах

Офіс президента виступив з офіційною заявою

23 червня 2020, 19:43 comments1971
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський озвучив головні виклики, які стоять перед владою у боротьбі з повінем. Про це повідомляє офіційний сайт Офісу президента.

Зеленський відреагував на повінь у Карпатах

Паводок в Карпатах продовжується другу добу. Фото: ЧОДА

"Президент України Володимир Зеленський контролює ситуацію на Західній Україні. Глава держави вже обговорив з урядом питання допомоги громадянам, які постраждали через події", — йдеться в заяві.

Крім того, Зеленський нагадав, що на даний момент важливіше всього — оперативно допомогти сім'ям, які залишилися без житла.

"Паводки — це страшна проблема, яка потребує термінового стратегічного рішення. Зараз ми повинні оперативно потурбуватися про людей, чиї будинки затопило, або вони залишилися без електрики", — підсумував президент. Влада Прикарпаття вже заявили, що будуть просити в уряду 400 млн гривень на подолання наслідків повені.

Також Зеленський повідомив, що тримає на контролі ситуацію з вибухом у київській багатоповерхівці. Нагадаємо, сьогодні рятувальники завершили пошукові роботи. До цього на місці події всю ніч розбирали завали. П'ятьох людей врятувати так і не вдалося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини